Špenátový krém s topinkou

Recepty, Pro začátečníky

Suroviny

domácí listový špenát nebo mražený sekaný
olej
mouka
pepř
česnek
Podravka
chléb
grilovací koření od Vitany
hladká mouka
mléko
vajíčka

Postup přípravy receptu

  1. Otrhané lístky špenátu řádně opláchneme, natrháme, podlijeme trošičkou vody a dusíme doměkka.

  2. Potom mixérem rozmixujeme na krém, do kterého dáme zásmažku udělanou z hladké mouky a oleje.

  3. Rozředíme mlékem na požadovanou konzistenci.

  4. Přidáme lisovaný česnek, podravku a drcený pepř. Podáváme s opečenou topinkou, kterou jsme potřeli česnekem a posypali grilovacím kořením od Vitany a vařeným vejcem


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!