Skořicové maso
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 300-400 g vepřové kýty nebo plece
- 1/2 lžičky skořice
- 1 lžíce chilli omáčky
- 1 vejce
- 1 lžíce Solamylu
- 1 lžíce sojové omáčky
- sůl na dochucení
- olej na smažení
Postup Skořicové maso
Postup přípravy receptu
-
Maso nakrájíme na malinké kousky. Přidáme chilli omáčku, sojovou omáčku, vajíčko, skořici, solamyl, promícháme a necháme 12 hodin marinovat.
Pak ještě malinko dosolíme a do rozehřátého oleje vkládáme lžící směs, kterou roztáhneme do tvaru placiček.
Smažíme zprudka z každé strany cca 5 minut. Podáváme s libovolným zeleninovým salátem, popřípadě s opečenými bramborami.