Skořicové maso

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

300-400 g vepřové kýty nebo plece
1/2 lžičky skořice
1 lžíce chilli omáčky
1 vejce
1 lžíce Solamylu
1 lžíce sojové omáčky
sůl na dochucení
olej na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na malinké kousky. Přidáme chilli omáčku, sojovou omáčku, vajíčko, skořici, solamyl, promícháme a necháme 12 hodin marinovat.

  2. Pak ještě malinko dosolíme a do rozehřátého oleje vkládáme lžící směs, kterou roztáhneme do tvaru placiček.

  3. Smažíme zprudka z každé strany cca 5 minut. Podáváme s libovolným zeleninovým salátem, popřípadě s opečenými bramborami.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!