Silný vývar z vepřových kostí se zeleninou a noky

Recepty, Polévky

Suroviny

4 vepřové kosti
1 mrkev
1 petržel
půlka celeru
špetka kurkumy
2 cherry rajčátka na vyvaření
sůl
pepř
2 bobkové listy
2-4 kuličky nového koření
petrželka na dozdobení do vývaru
Na nočky:
2 vejce
sůl
hrubá mouka nebo krupička (podle konzistence)

Postup přípravy receptu

  1. Do tlakového hrnce vložíme kosti, oškrábanou kořenovou zeleninu, snítku celerové a petrželové natě, bobkové listy, koření, cherry rajčátka a sůl. Nádobu uzavřeme poklicí tlakového hrnce a tlakujeme cca 20 minut.

  2. Když sundáme poklici, přecedíme vývar, vyjmeme koření, zeleninu a všechny kosti. Zeleninu pokrájíme na kousky a vše vložíme zpět do vývaru.

  3. Do vývaru pak zavaříme noky z vajec, hrubé mouky (krupičky). Přidáme petrželku.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!