Salát z okurky a ředkviček s tvarohem

Recepty, Saláty

Suroviny

1 salátovou okurku
1 svazek ředkviček
10 cm bílé části pórku
1 jarní cibulka
1 vanička tvarohu
sůl
čerstvě mletý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Okurku škrabkou oloupáme, podélně rozkrojíme, zbavíme semen a nakrájíme na plátky.

  2. Ředkvičky bez listů (listy můžeme použít na pesto) důkladně omyjeme, osušíme na papírové utěrce a nakrájíme na kolečka. Dáme do mísy, osolíme, opepříme a promícháme s tvarohem.

  3. Salát podáváme posypaný nasekanou zelenou cibulkou nebo pažitkou. Výborně se hodí jako lehká večeře nebo svačinka.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!