Salát Giftun
Recepty, SalátySuroviny
- 100-150 g zelených fazolek
- 1 červená, popřípadě lahůdková cibulka
- 1 větší rajče
- 2 větší stroužky česneku
- 2 lžíce olivového oleje
- šťávu z 1/2 citrónu
- 1/2 lžičky sojové omáčky
- sůl
- pepř
- 1/2 lžičky černého kmínu
Postup Salát Giftun
Postup přípravy receptu
-
Fazolky uvaříme podle návodu a spláchneme studenou vodou.
Červenou, nebo lahůdkovou cibulku nakrájíme nadrobno, rajče na maličké kostičky.
V misce rozmícháme olej, citronovou šťávu, sojovou omáčku a černý kmín.
Do této směsi dáme rajčata, nadrobno nakrájený česnek, fazolky a cibuli, promícháme, osolíme, opepříme a dáme do ledničky vychladit. Podáváme s s drůbežím masem.