Rychlorolky ze šlehané sekané
Recepty, Mleté masoSuroviny
- Nebudu zde uvádět gramáže a množství, každý podle počtu porcí určitě odhadne.
- masová sekaná (syrová šlehaná)
- šunka
- plátkový uzený sýr
- mrkev
- pórek
- niva
- cibule
- špetka oblíbeného koření
- (nebo na náplň kdo co rád)
Postup Rychlorolky ze šlehané sekané
Postup přípravy receptu
-
Sekanou rozdělíme na počet porcí. Na potravinářskou fólii sekanou rozprostřeme na plát, poklademe ingrediencemi (viz. foto) a pomocí fólie pevně stočíme.
Poté bez fólie přeneseme na pomaštěný alobal a taktéž pevně zabalíme.
Vložíme do pekáčku s trochou vody a dáme do rozpálené trouby na 200°C. Když se nám zdají rolky již ztuhlé, cca po 20ti minutách, vybalíme je z alobalu a i se šťávou z alobalu vrátíme zpět do pekáčku dopéct.