Toasty s medvědím česnekem a kozím sýrem

Recepty, Předkrmy

Suroviny

4 plátky bílého chleba
velký svazek medvědího česneku
1 lžíce másla
50 g Bresaoly (viz poznámka) nebo sušené šunky
100 g měkkého kozího sýra
krémové balsamico
mořská sůl

Postup přípravy receptu

  1. Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme pokrájemé listy medvědího česneku a necháme zlehka zavadnout. Osolíme mořskou solí.

  2. Bresaolu nakrájíme na velmi tenké nudličky.

  3. Plátky chleba opečeme nasucho.

  4. Připravený medvědí česnek rozdělíme na topinky, posypeme nudličkami Bresaoly a kousky kozího sýra.

  5. Na závěr zakápneme balsamicovým krémem.

  6. Podáváme teplé.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!