Toasty s medvědím česnekem a kozím sýrem
Recepty, PředkrmySuroviny
- 4 plátky bílého chleba
- velký svazek medvědího česneku
- 1 lžíce másla
- 50 g Bresaoly (viz poznámka) nebo sušené šunky
- 100 g měkkého kozího sýra
- krémové balsamico
- mořská sůl
Postup Toasty s medvědím česnekem a kozím sýrem
Postup přípravy receptu
-
Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme pokrájemé listy medvědího česneku a necháme zlehka zavadnout. Osolíme mořskou solí.
Bresaolu nakrájíme na velmi tenké nudličky.
Plátky chleba opečeme nasucho.
Připravený medvědí česnek rozdělíme na topinky, posypeme nudličkami Bresaoly a kousky kozího sýra.
Na závěr zakápneme balsamicovým krémem.
Podáváme teplé.