Rybí roláda s květákovým pyré

Recepty, Ryby

Suroviny

větší plát filetu z mořské ryby
hrst kaparů
hrst sušených rajčat
1 cibule
sardelová pasta
sůl
pepř
koření na ryby
uzená paprika
květák na pyré
brambory na pyré
trochu smetany na zjemnění pyré
bylinkové máslo

Postup přípravy receptu

  1. Na potr. folii si opatrně rozklepeme filet a okořeníme. Potřeme sardelovou pastou, dáme plátky cibule, nasekané rajčata a kapary. Pomocí folie svineme v roládu, zabalíme a utěsníme ještě alobalem. Roládu pak pečeme asi 10 minut. V kastrůlku si dáme vařit květák s brambory a uděláme pyré pomocí másla a trochu smetany. Nesmíme zapomenout osolit. V menším kastrůlku si rozpustíme máslo a přidáme bylinky. Na talíř dáme pyré, poklademe plátky rolády a pokapeme bylinkovým máslem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!