Rybí filety na sardeli

Recepty, Ryby

Suroviny

rybí filety (jakékoliv)
sardelová pasta (nebo 2 sardelky)
kousek másla
vodu na šťávu (kdo ji nemusí mít, tak nedává)
petrželka
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Kousek sardelové pasty promícháme najemno s máslem-uděláme sardelové máslo a můžeme do něj přidat petržel, tím vytřeme vnitřek ryby, nebo spodní část filetu a povrch ryby mírně potřeme samotnou sardelovou pastou, nebo pokud nám zbyde sardelové máslo, použijeme ho.

  2. Rybu nesolíme, pasta je slaná dost a nebo můžeme přisolit, až je ryba hotová, aby se nepřesolila.

  3. Rybu můžeme buď upéct v troubě, nebo opéct na pánvi, dělala jsem na pánvi.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!