Ryba na houbách

Recepty, Ryby

Suroviny

600 g pangasia
1 citrón
1 balení směsi na ryby (já použila od Vitany)
2 lžice oleje
2 lžíce másla
200 g hub (já použila mražené, předdušené)
1 cibule
100 g tvrdého sýra
petrželová nať na ozdobu

Postup přípravy receptu

  1. Jednotlivé porce ryby pokapeme citronem a posypeme kořenící směsí. Necháme 15 minut v chladu odpočinout.

  2. Na rozpáleném oleji porce ryby opečeme do zlatova z obou stran, vyndáme a udržujeme v teple.

  3. Ve výpeku rozpustíme máslo, na másle opečeme nakrájenou cibuli, přidáme houby, lžíci kořenící směsi a asi 10 minut dusíme.

  4. Ryby vložíme zpět, poklademe plátky sýra a krátce prohřejeme. Jako příloha jsou nejlepší brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!