Roládka z krčku a zeleniny

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

1 plátek krkovice
sůl
pepř
koření Čarodějka
mletý kmín
100 g baby karotky
100 g zelených fazolek
50 g cibule
1 lžíce oleje
4 stroužky česneku
1/2 lžičky hladké mouky

Postup přípravy receptu

  1. Plátek krkovičky naklepeme, osolíme a okořeníme kmínem, pepřem a Čarodějkou. Na plátek naložíme 2-3 kousky baby karotky a 2-3 kousky zelených fazolek a stočíme do roládky. Cibuli nakrájíme na kostičky, česnek na plátky a orestujeme na oleji.

  2. Do základu přidáme 100 g fazolek a 100 g baby mrkvičky, mírně orestujeme a přidáme roládku, kterou necháme ze všech stran opéct.

  3. Podlijeme trochou vody a dusíme doměkka. Šťávu zahustíme půl lžičkou mouky. Podáváme s bramborem, popřípadě jen se zeleninou ze základu.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!