Roládka z krčku a zeleniny
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 1 plátek krkovice
- sůl
- pepř
- koření Čarodějka
- mletý kmín
- 100 g baby karotky
- 100 g zelených fazolek
- 50 g cibule
- 1 lžíce oleje
- 4 stroužky česneku
- 1/2 lžičky hladké mouky
Postup Roládka z krčku a zeleniny
Postup přípravy receptu
-
Plátek krkovičky naklepeme, osolíme a okořeníme kmínem, pepřem a Čarodějkou. Na plátek naložíme 2-3 kousky baby karotky a 2-3 kousky zelených fazolek a stočíme do roládky. Cibuli nakrájíme na kostičky, česnek na plátky a orestujeme na oleji.
Do základu přidáme 100 g fazolek a 100 g baby mrkvičky, mírně orestujeme a přidáme roládku, kterou necháme ze všech stran opéct.
Podlijeme trochou vody a dusíme doměkka. Šťávu zahustíme půl lžičkou mouky. Podáváme s bramborem, popřípadě jen se zeleninou ze základu.