Rizoto z tarhoni a drůbežího masa

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

100 g tarhoně
1 bílá paprika
1 rajče
1/2 cibule
hrst mraženého hrášku
hrst mražené zeleniny -(nemusí být)
200 g drůbežího masa -(prsíčko, steak)
sůl
pepř
olivový olej
tvrdý 30% sýr na postrouhání

Postup přípravy receptu

  1. Tarhoňu uvaříme v osolené vodě cca 8 minut a propláchneme.

  2. Na oleji orestujeme cibuli, přidáme na kousky nakrájené drůbeží maso, osolíme, opepříme, přihodíme hrášek a na kousky nakrájené rajče a papriku, popř. mraženou zeleninu.

  3. Vše promícháme a vložíme do trouby na cca 25 minut na 200°C. Hotové posypeme sýrem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!