Rizoto z tarhoni a drůbežího masa
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- 100 g tarhoně
- 1 bílá paprika
- 1 rajče
- 1/2 cibule
- hrst mraženého hrášku
- hrst mražené zeleniny -(nemusí být)
- 200 g drůbežího masa -(prsíčko, steak)
- sůl
- pepř
- olivový olej
- tvrdý 30% sýr na postrouhání
Postup Rizoto z tarhoni a drůbežího masa
Postup přípravy receptu
-
Tarhoňu uvaříme v osolené vodě cca 8 minut a propláchneme.
Na oleji orestujeme cibuli, přidáme na kousky nakrájené drůbeží maso, osolíme, opepříme, přihodíme hrášek a na kousky nakrájené rajče a papriku, popř. mraženou zeleninu.
Vše promícháme a vložíme do trouby na cca 25 minut na 200°C. Hotové posypeme sýrem.