Rizoto z pohanky a rýže

Recepty, Dietní recepty

Suroviny

200 g pohanky
rýže (napůl s pohankou)
1/2 balení sojového masa nudličky
1/2 pórku
200 g hub
4 ks ředkviček
sojová omáčka
olivový olej
rostlinné máslo Alsan
25 g uzeného Tofu
sýr 30%
1 bezlepkový dietní párek
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Uvaříme pohanku s rýží, sojové maso v bezlepkovém bujónu.

  2. Na pánev dáme olivový olej a nadrobno nakrájený pórek, přidáme máslo a hodně nadrobno ředkvičky, přidáme houby (podle toho, jaké máme) a nadrobno párek (může být i bez párku), ochutíme sojovou omáčkou, osolíme, opepříme.

  3. Pokrájíme nadrobno uvařené sojové maso a přidáme na pánev a nakonec smícháme s uvařenou pohankou s rýží. Posypeme nastrouhaným sýrem a uzeným tofu.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!