RAW klobása
Recepty, Bezmasá jídlaSuroviny
- 100 g sušená rajčata
- 100 g slunečnicová semínka loupaná
- 50 g dýňová semínka loupaná
- 10 g česnek (2 stroužky)
- 0.5 g himalajská sůl růžová (1 KL)
- 2 g sladká paprika (1/2 KL)
Postup RAW klobása
Postup přípravy receptu
-
Nejdříve do mixéru vložíme slunečnicová semínka a dýňová semínka. Rozemeleme je tak, až jsou z nich malé kousky. Z mixéru odebereme jednu polévkovou lžíci semínek a odložíme je bokem.
Do mixéru k semínkám přidáme sušená rajčata, která jsme si předem na 1 hodinku namočili ve vodě, sladkou papriku, česnek a podle chuti sůl. Vše pořádně rozmixujeme.
Do rozmixované směsi přidáme odložená semínka a vše promícháme rukou. Nyní můžeme obsah vložit např. do sáčku a vytvarovat klobásu.
Klobásu umístíme na 1 hodinu do mrazáku. Po hodině můžeme nakrájet na kolečka a podávat.