Rančerský salát
Recepty, SalátySuroviny
- 200 g salámu Junior (nebo dietního)
- 3 vejce natvrdo
- 150 g sladkokyselých okurek
- 350 g konzervovaných fazolí v tomatě
- 100 g cibule
- 100 g Majolky
- 100 g krémové smetany
- 1 lžíce hořčice Bona
- sůl
Postup Rančerský salát
Postup přípravy receptu
-
Salám Junior, vejce natvrdo a sladkokyselé okurky nakrájíme na drobné kostičky a promícháme.
Přidáme k nim fazole v tomatě, jemně nakrájenou cibuli, Majolku, krémovou smetanu, hořčici a špetku soli. Opět dobře promícháme.
Aby salát co nejvíce lahodil také oku, na talířích můžeme ozdobit bohatou zeleninovou oblohou - například z hlávkového salátu, červených a žlutých paprik.
Příloha: chléb nebo jiné pečivo.