Pražma na zázvoru a česneku

Recepty, Ryby

Suroviny

Jeden kus pražmy
3 stroužky česneku
1 lžička mleté sladké papriky
1 lžička soli
cca 3 cm zázvoru
2 lžíce olivového oleje

Postup přípravy receptu

  1. Česnek a zázvor si utřeme na kašičku, přidáme sůl, mletou papriku a olej.

  2. Rybu si očistíme od šupinek, na povrchu v několika místech příčně nařežeme a potřeme marinádou z venku i uvnitř. Pokud máme čas, necháme ji přes noc marinovat. Pokud ne, stačí aspoň hodiny před přípravou.

  3. Troubu si předehřejeme na 200 stupňů a rybu z každé strany grilujeme 7 minut. Podáváme se zeleninou, nebo různě upravenými bramborami.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!