Pomazánka ze pstruha

Recepty, Pomazánky

Suroviny

1 čerstvý pstruh (500 g)
100 g pomazánkového másla bez příchuti
50 ml (sáček) Nordic dressing Heinz
jemně nasekaná pažitka
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Nejlépe čerstvého vykuchaného pstruha vložíme do vroucí osolené vody a vaříme cca 15 minut na mírném ohni.

  2. Po uvaření pstruha zbavíme kůže a lehce vykostíme.

  3. Maso necháme vychladnout.

  4. Do misky dáme dressing, pomazánkové máslo, nasekanou pažitku a smícháme.

  5. K této směsi přidáme obrané maso ze pstruha, které jsme si za pomoci vidličky rozmačkali.

  6. Vzniklou směs osolíme, opepříme a dobře promícháme.

  7. Pomazánku necháme vychladit a podáváme na kanapkách z rohlíku nebo bagety. Zdobíme tenkými pásky čerstvé mrkve.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!