Pomazánka z vařeného kuřecího masa
Recepty, PomazánkySuroviny
- 300 g kuřecího masa (obrala jsem uvařený skelet z vývaru)
- 300 g taveného sýra (2 ks po 150 g)
- 1 lžíce plnotučné hořčice
- 1 cibule (velká)
- 1 lžíce oleje
- 1 plátek másla (tenký)
- špetka mletého pepře
- špetka soli
Postup Pomazánka z vařeného kuřecího masa
Postup přípravy receptu
-
Na rozehřátém oleji s máslem osmažíme do zlatavé barvy nadrobno nakrájenou cibuli a necháme zchládnout.
Ponorným mixérem rozmixujeme na drobné kousky nakrájené maso, ke kterému jsme přidali zároveň i hořčici(samotné maso by nám mohlo zavařit mixér).
Poté přidáme sýr, ochutíme pepřem a solí a znovu vše pomixujeme na hladkou pomazánku.
Do pomazánky přidáme osmaženou cibuli i s tukem, vidličkou dobře prošleháme a dáme uležet do chladna. Podáváme s čerstvým pečivem.