Pomazánka z pečeného vepřového masa
Recepty, PomazánkySuroviny
- 300-350 g pečeného masa (měla jsem krkovici a koleno)
- 1 větší cibule
- 1-2 střední uvařené brambory
- 2 lžíce naložené a nasekané kapie (ve sladkokyselém nálevu)
- 1-2 lžíce pikantní hořčice
- výpek dle potřeby
- sůl
- mletý pepř
Postup Pomazánka z pečeného vepřového masa
Postup přípravy receptu
-
Maso, hořčici a brambory rozmixujeme ponorným mixérem do hladké pomazánky. Cibuli a kapii nakrájíme na drobno. Požadovanou hustotu upravíme studeným výpekem.
Pomazánku spojíme s cibulí, kapií a dochutíme solí a čerstvě mletým pepřem. Všechno důkladně promícháme a dáme vychladit. Podáváme nejlépe s čerstvým, křupavým chlebem.