Pomazánka z hovězího masa s kapary

Recepty, Pomazánky

Suroviny

300 - 400 g vařeného hovězího masa
200 g majonézy
3 - 4 kyselé okurky
3 lžíce kapar
3 jarní cibulky
1 lžíce plnotučné hořčice
sůl
čerstvě mletý bílý pepř
citronová šťáva (nemusí být)

Postup přípravy receptu

  1. Vařené maso / např. použité na přípravu vývaru / nakrájíme na menší kousky a umeleme na masovém strojku / nebo rozmělníme v el. sekáčku /.

  2. Okurky a bílé části cibulek jemně pokrájíme a přidáme k masu.

  3. Ochutíme solí a pepřem, / citronem /, spojíme s majonézou a hořčicí a na závěr promícháme s kapary a jemně pokrájenou cibulkovou natí.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!