Pohankové krekry s čirokovou moukou

Recepty, Dietní recepty

Suroviny

150 g pohanky
150 g čirokové mouky
150 g bílého jogurtu
2 lžíce lněných semínek
1 lžička soli
1 lžička kmínu

Postup přípravy receptu

  1. V míse smícháme všechny sypké suroviny, přidáme jogurt a podle potřeby vodu. Po 4 hodinách přidáme namočenou pohanku, dobře promícháme a necháme těsto klidně přes noc odpočívat.

  2. Předehřejeme troubu na 220 stupňů, těsto rozetřeme v tenké vrstvě na papír na pečení a a pečeme do zhnědnutí povrchu.

  3. Po upečení necháme vychladnout, sejmeme z papíru a natrháme na krekry. Nejlépe chutnají s čerstvým sýrem, solí a česnekem:)


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!