Pohankové krekry s čirokovou moukou
Recepty, Dietní receptySuroviny
- 150 g pohanky
- 150 g čirokové mouky
- 150 g bílého jogurtu
- 2 lžíce lněných semínek
- 1 lžička soli
- 1 lžička kmínu
Postup Pohankové krekry s čirokovou moukou
Postup přípravy receptu
-
V míse smícháme všechny sypké suroviny, přidáme jogurt a podle potřeby vodu. Po 4 hodinách přidáme namočenou pohanku, dobře promícháme a necháme těsto klidně přes noc odpočívat.
Předehřejeme troubu na 220 stupňů, těsto rozetřeme v tenké vrstvě na papír na pečení a a pečeme do zhnědnutí povrchu.
Po upečení necháme vychladnout, sejmeme z papíru a natrháme na krekry. Nejlépe chutnají s čerstvým sýrem, solí a česnekem:)