Pikantní buřt v omáčce

Recepty, Ostatní

Suroviny

4 buřty (kupuji kvalitní u soukromníka)
1 cibule
provensálské koření
čtyř barevný pepř
uzená paprika – vše dle chuti
trochu chilli omáčky
4 PL dobrého kečupu
snítka čerstvého tymiánu
1 cibule
2 stroužky česneku nakrájené na plátky
tuk na pánev
vývar

Postup přípravy receptu

  1. Buřty nakrájíme na drobné kostky.

  2. Na tuku osmažíme nakrájenou cibuli a česnek.

  3. Přidáme uzenou papriku a buřty, restujeme. Okořeníme, podlijeme a dusíme asi 25 minut. V závěru přidáme kečup, dochutíme.

  4. Já už nesolila, kdo potřebuje, přisolí. Jako příloha jsou možné knedlíky, brambory, těstoviny nebo i jen pečivo.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!