Pestrý zeleninový salát

Recepty, Saláty

Suroviny

1 okurka salátová
1 zelená paprika nebo červená, žlutá...
4-5 rajčat - pevných
1 stroužek česneku - větší
bazalka pár čerstvě nasekaných lístků
250 g mozzarelly - třešniček
sůl
pepř mletý
1 lžíce oleje
balzamikový ocet dle chuti

Postup přípravy receptu

  1. Vychlazenou očištěnou zeleninu pokrájíme na menší kousky a dáme do mísy, kde jí ochutíme nastrouhaným česnekem, nasekanou bazalkou, solí a pepřem, zakápneme balzamikem dle chuti a olejem. Přidáme okapané přepůlené třešničky mozzarelly a promícháme.

  2. Podáváme samostatně jako lehkou pozdní večeři nebo svačinu s tmavým pečivem, či jako zeleninovou přílohu například ke grilovanému masu.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!