Penne/těstoviny s mandlovou smetanou, špenátem a medvědím česnekem
Recepty, TěstovinySuroviny
- 500 g penne
- 400 ml mandlové smetany (máme alergii na laktózu...)
- 3 hrsti čerstvého špenátu
- 3 lžičky pasty z medvědího česneku
- 15 dkg slaniny
- 2 lžíce kokosového oleje
- sůl
- pepř
Postup Penne/těstoviny s mandlovou smetanou, špenátem a medvědím česnekem
Postup přípravy receptu
-
Uvaříme těstoviny ve slané vodě. Scedíme.
Na oleji osmahneme slaninu, přidáme nakrájené listy špenátu, osolíme, opepříme a zalijeme trochou vody (cca 2/3 hrnku).
Vodu co nejvíce vysmažíme, přidáme česnek, těstoviny a smetanu. Lehce povaříme a podáváme.