Pařížský salát II.
Recepty, SalátySuroviny
- 25 dkg Vysočiny
- 4 sterilované okurky
- 1 cibule
- 3 vařená vejce
- 3 PL sterilovaného hrášku
- 200 ml tatarské omáčky
- 100 ml majonézy
- 2 PL hořčice
- 2 PL Worcesterové omáčky
- 1 KL cukru
- sůl
- pepř
Postup Pařížský salát II.
Postup přípravy receptu
-
Vysočinu, vejce, okurky nastrouháme na hrubém struhadle, přidáme na jemno nakrájenou cibuli a hrášek. Vše společně promícháme.
V druhé misce smícháme majonézu, tatarskou omáčku, hořčici, worcester a cukr. Touto zálivkou spojíme salát a podle chuti dosolíme a dopepříme. Podáváme vychlazené s pečivem.