Pangas s medvědím česnekem, salámem a Nivou

Recepty, Ryby

Suroviny

3 větší filety pangase
18 listů medvědí česnek
koření na ryby
6 plátků suchého salámu (vysočina, turista…)
15 dkg sýr Niva (kostky 1x1x3cm)
citronová šťáva
olej

Postup přípravy receptu

  1. Plátky pangase rozmrazíme, vysušíme a podélně rozkrojíme. Posypeme kořením, zakápneme citronem, poklademe každý z 6 filetů poklademe 3 listy česneku, položíme kolečko salámu a kousek Nivy.

  2. Filet přehneme na polovinu, zpevníme párátkem a dáme do pekáčku s trochou oleje.

  3. Pečeme v troubě na 200°C cca 20min přikryté, ke konci případně odkryjeme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!