Pangas s medvědím česnekem, salámem a Nivou
Recepty, RybySuroviny
- 3 větší filety pangase
- 18 listů medvědí česnek
- koření na ryby
- 6 plátků suchého salámu (vysočina, turista…)
- 15 dkg sýr Niva (kostky 1x1x3cm)
- citronová šťáva
- olej
Postup Pangas s medvědím česnekem, salámem a Nivou
Postup přípravy receptu
-
Plátky pangase rozmrazíme, vysušíme a podélně rozkrojíme. Posypeme kořením, zakápneme citronem, poklademe každý z 6 filetů poklademe 3 listy česneku, položíme kolečko salámu a kousek Nivy.
Filet přehneme na polovinu, zpevníme párátkem a dáme do pekáčku s trochou oleje.
Pečeme v troubě na 200°C cca 20min přikryté, ke konci případně odkryjeme.