Pálivé kotlety se šťouchanými bramborami

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

Maso:
1 kg kotlet
2 PL worchestru
2 PL sójové omáčky
2 PL kečupu
4 stroužky česneku
olej
grilovací koření
špetka chilli
beraní rohy
Brambory:
5 velkých brambor
2 cibule
slanina
máslo

Postup přípravy receptu

  1. Uděláme marinádu z oleje, sójové omáčky, worchestru, kečupu, chilli, rozmačkaného česneku a grilovacího koření. Necháme maso alespoň hodinu marinovat.

  2. Po cca hodině dáme maso na pekáč. Kdo má rád beraní rohy, tak je může poházet na maso. Pečeme cca hodinu a čtvrt.

  3. Uvaříme brambory. Na másle osmahneme cibuli se slaninou do zlatova. Brambory rozšťoucháme, přidáme cibuli se slaninou a osolíme. Můžeme ozdobit kolečky opečené cibule.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!