Ostré kuřecí maso se zeleninou
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- 3 lžíce oleje
- 4 stroužky česneku
- 3 kuřecí řízky
- 1 malá cuketka
- 1 červená paprika
- 4 lžíce yamato shoyu (sojová omáčka)
- 2 lžičky Umepasta
- sůl
- pepř
- 100 ml kokosového mléka
- proužky chilli papričky
Postup Ostré kuřecí maso se zeleninou
Postup přípravy receptu
-
Na oleji rozpálíme olej a zprudka orestujeme plátky česneku dozlatova. Poté vložíme na kousky nakrájené maso, restujeme 2 minutky. Přidáme zeleninu a restujeme dalších 4-5 minut, do změknutí zeleniny.
Přidáme omáčku a Umepastu, dle chuti osolíme a opepříme. V závěru zalijeme kokosovým mlékem a chvilku povaříme. Ozdobíme chilli a podáváme.