Ostré kuřecí maso se zeleninou

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

3 lžíce oleje
4 stroužky česneku
3 kuřecí řízky
1 malá cuketka
1 červená paprika
4 lžíce yamato shoyu (sojová omáčka)
2 lžičky Umepasta
sůl
pepř
100 ml kokosového mléka
proužky chilli papričky

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji rozpálíme olej a zprudka orestujeme plátky česneku dozlatova. Poté vložíme na kousky nakrájené maso, restujeme 2 minutky. Přidáme zeleninu a restujeme dalších 4-5 minut, do změknutí zeleniny.

  2. Přidáme omáčku a Umepastu, dle chuti osolíme a opepříme. V závěru zalijeme kokosovým mlékem a chvilku povaříme. Ozdobíme chilli a podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!