Ossobucco se sušenými houbami
Recepty, Pomalý hrnecSuroviny
- 2 kusy ossobuco
- hrst sušených hub
- 2 cibule
- sádlo
- hladká mouka
- trocha hovězího vývaru
- mletý pepř
- drcený kmín
- sůl
- kousek másla
Postup Ossobucco se sušenými houbami
Postup přípravy receptu
-
Ossobuco (blánu) po okrajích několikrát nařízneme, aby se při smažení nekroutilo, posypeme ho kořením, osolíme a dobře obalíme v hladké mouce.
Na pánvi rozpálíme sádlo a ossobuco z obou stran dobře osmažíme, při smažení druhé strany kolem něj do sádla vhodíme osmahnout i krájenou cibuli.
Vše vložíme do pomalého hrnce, podlijeme vývarem, přidáme sušené houby a pomalíme na LOW 7-8 hodin. Ke konci vhodíme do šťávy pro zjemnění kousek másla. Podáváme s bramborovou kaší.