Ossobucco se sušenými houbami

Recepty, Pomalý hrnec

Suroviny

2 kusy ossobuco
hrst sušených hub
2 cibule
sádlo
hladká mouka
trocha hovězího vývaru
mletý pepř
drcený kmín
sůl
kousek másla

Postup přípravy receptu

  1. Ossobuco (blánu) po okrajích několikrát nařízneme, aby se při smažení nekroutilo, posypeme ho kořením, osolíme a dobře obalíme v hladké mouce.

  2. Na pánvi rozpálíme sádlo a ossobuco z obou stran dobře osmažíme, při smažení druhé strany kolem něj do sádla vhodíme osmahnout i krájenou cibuli.

  3. Vše vložíme do pomalého hrnce, podlijeme vývarem, přidáme sušené houby a pomalíme na LOW 7-8 hodin. Ke konci vhodíme do šťávy pro zjemnění kousek másla. Podáváme s bramborovou kaší.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!