Zapečené cannelloni se špenátovou směsí

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

balení Cannelloni - těstovinové trubičky
2 kuřecí prsa
1 Hermelín
1 cibule
1 špenátový protlak
100 gr. anglické slaniny, rolované plece,...
1 lžíce Podravky
100 gr. Eidamu
400 ml. smetany na vaření 12%
3 stroužky česneku

Postup přípravy receptu

  1. Cibulku očistit a s anglickou slaninkou nakrájet nadrobno.

  2. Osmahnout v hlubší pánvi, přidat pokrájené kuřecí maso na malinké kousky, Podravku, prolisovaný česnek a zalít špenátem, vše dusit cca 5 minut pod poklicí a směsí plnit cannelloni, já dovnitř ještě dala pláteček Hermelínu.

  3. Poskládat do pekáčku, podlít smetanou a posypat sýrem. Zapéct přikryté cca 20 minut.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!