Oreo dezert

Recepty, Moučníky

Suroviny

250 g mascarpone
400 g 40% šlehačky ke šlehání
80 g cukru moučky
176 g Oreo sušenek (4 balíčky)
1x želatinový ztužovač za studena dr. Oetker
káva
piškoty

Postup přípravy receptu

  1. Krém: Šlehačku vyšleháme do tuha.

  2. Do šlehačky opatrně zašleháme mascarpone, poprášíme cukrem a důkladně promícháme metličkou.

  3. Dle návodu připravíme želatinu, přidáme do krému a opět důkladně promícháme.

  4. Dno formy vyskládáme piškoty namočenými v kávě, na piškoty dáme vrstvu krému, pak vyskládáme vrstvu ze 3 balíčků Oreo sušenek, další vrstva krému a nakonec posypeme rozdrcenými sušenkami.

  5. Dáme chladit do ledničky.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!