Mlsňáci

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

6 ks jakéhokoliv masa dle chuti a možností (vepřové, kuřecí, krůtí)
marináda:
2 celá vejce
1 lžička soli
1 lžička pepře
1 lžička tekutého polévkového koření Klasik (maggi)
1 lžička worchestru
2 lžíce plnotučné hořčice
2 lžíce solamylu

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájet a naklepat. Z ingrediencí umíchat dohladka marinádu (chvilku šlehačem).

  2. Ve vzniklé marinádě obaluji maso (čím víc marinády na mase zůstane tím líp), naskládat do uzavíratelné misky a do 2. i 3. dne dát uležet do studena (lednice).

  3. Maso i s marinádou, která na něm zůstala, opékám na rozpáleném (!) opékacím kameni. Přílohy: chléb, hranolky, brambory na jakýkoli způsob dle chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy