Minutková pivní krkovice s mozzarellou a cherry rajčátky

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

6 plátků krkovice
pepř
Marináda:
200 ml nealkoholického piva
3 stroužky česneku
5 lžic olivového oleje
1 lžička papriky
1 lžička pikantní hořčice
1 lžička soli
větvička čerstvého tymiánu
Dále:
1 mozzarella
cherry rajčátka
lístky bazalky

Postup přípravy receptu

  1. Vše na marinádu důkladně prošleháme, vložíme maso a necháme pár hodin marinovat. Nejlépe přes noc. Poté opepříme a grilujeme (dělala jsem v kontaktním grilu) 3-4 minuty z každé strany.

  2. Servírujeme s plátky mozzarelly, proložené rajčátky a bazalkou, osolené a pokapané olivovým olejem.

  3. Jako příloha může být jakákoliv úprava brambor.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!