Minutková krkovička s houbovou omáčkou
Recepty, MinutkySuroviny
- 1 plátek krkovice (2 cm vysoký)
- hrst mražených hříbků
- 1 dl smetany 33%
- sůl
- pepř
- olivový olej
- nasekaná plocholistá petrželová nať
Postup Minutková krkovička s houbovou omáčkou
Postup přípravy receptu
-
Plátek krkovičky potřeme lehce olejem, osolíme a opepříme z obou stran. Do pánve si nalijeme trošku olivového oleje. Jakmile je pánev rozpálená, vložíme plátek krkovice a zprudka opečeme z obou stran cca 4 minuty.
Maso poté vyjmeme a udržujeme teplé. Do výpečku nalijeme 1 dl smetany a přidáme hrst mražených hub. Společně krátce povaříme a jakmile smetana zhoustne, přidáme nasekanou petrželovou nať. Podáváme s chlebem, ale hodí se i hranolky.