Lehký letní salát Nigelly Lawson s melounem a sýrem feta

Recepty, Saláty

Suroviny

červený vodní meloun (výseč cca 1 500 g)
250 g feta
1 červená cibule
1-2 limetky
petržel(v původním receptu byla ještě čerstvá máta)
olivový olej
černé olivy (nemusí být)

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme na měsíčky a necháme chvíli marinovat ve šťávě z limetky.

  2. Mezitím nakrájíme dužinu melounu na trojúhelníčky, které zbavíme pecek, a nakrájíme sýr na kostičky.

  3. Vložíme je k cibuli, zastříkneme olivovým olejem a opatrně promícháme. Můžeme přidat olivy a posypat nasekanou petrželkou a případně také mátou. Podávejte vychlazené s bagetkou nebo ciabattou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!