Květákový mozeček s kousky uzeného masa a mozzarellou
Recepty, Zeleninová jídlaSuroviny
- 1 středně velký květák
- 1 jarní cibulka
- 1 menší cibule
- špetka kari koření
- 1,5 PL strouhané mozzarelly
- uvařené uzené maso podle každého
- sůl
- pepř
- drcený kmín
- máslo
Postup Květákový mozeček s kousky uzeného masa a mozzarellou
Postup přípravy receptu
-
Květák rozebereme na menší kousky a uvaříme v osolené vodě s drceným kmínem doměkka. Pokrájenou cibulí s natí z jarní cibulky zpěníme na másle, přidáme pokrájený uvařený květák, sůl, pepř, zamícháme. Přilijeme celá vejce a necháme srazit.
Nakonec přisypeme ke květáku strouhaný sýr, špetku kari koření a vmícháme kousky uvařeného uzenéhomasa. Podáváme s kurkumovými bramborami.