Květákový mozeček s kousky uzeného masa a mozzarellou

Recepty, Zeleninová jídla

Suroviny

1 středně velký květák
1 jarní cibulka
1 menší cibule
špetka kari koření
1,5 PL strouhané mozzarelly
uvařené uzené maso podle každého
sůl
pepř
drcený kmín
máslo

Postup přípravy receptu

  1. Květák rozebereme na menší kousky a uvaříme v osolené vodě s drceným kmínem doměkka. Pokrájenou cibulí s natí z jarní cibulky zpěníme na másle, přidáme pokrájený uvařený květák, sůl, pepř, zamícháme. Přilijeme celá vejce a necháme srazit.

  2. Nakonec přisypeme ke květáku strouhaný sýr, špetku kari koření a vmícháme kousky uvařeného uzenéhomasa. Podáváme s kurkumovými bramborami.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!