Kuřecí svačinka pečená v plechovce

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

500 g kuřecích prsou
sůl
pepř
oblíbené koření
1 stroužek česneku
1 rovná lžíce práškové želatiny

Postup přípravy receptu

  1. Polovinu masa umeleme a polovinu nakrájíme na malé kostičky. V míse všechno maso opravdu dobře promícháme s ostatními ingrediencemi a necháme 20 minut odstát. Pak směs vložíme do pečícího sáčku a sáček strčíme do vymyté plechovky vhodného rozměru. Obsah sáčku co nejvíce stlačíme, třeba sklenkou a sáček uzavřeme provázkem.

  2. Plechovku vložíme do trouby vyhřáté na 190°C a pečeme asi 50 minut. Pak vyjmeme z trouby, necháme vychladnout a přemístíme na 12 hodin do chladu. Pak krájíme na tenké plátky a můžeme podávat.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!