Kuřecí medová prsíčka s žampióny a rozmarýnem
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- 4 kuřecí prsa
- 300 g žampiónů
- čerstvý (i sušený) rozmarýn
- hrnek kuřecího vývaru
- 2 lžíce kečupu
- 2 lžičky medu
- sůl
- pepř
- olej
Postup Kuřecí medová prsíčka s žampióny a rozmarýnem
Postup přípravy receptu
-
Na troše oleje osmahneme krájené žampióny a rozmarýn, mírně osolíme a vyndáme.
Pánev vytřeme ubrouskem a na dalším oleji osmažíme osolená a opepřená prsa vcelku.
Ve vývaru rozmícháme kečup a med (přidala jsem i lžičku své sušené zeleniny) a zalijeme tím prsa.
Přidáme žampiónovou směs, přiklopíme a asi 20 minut dusíme doměkka. Podáváme s mačkanými bramborami.