Kuřecí maso na kari s ananasem a pórkem

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

250 g kuřecího masa (nebo jiného podle chuti)
1/2 pórku
1/2 plechovky ananasu
olej
kari
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Maso omyjeme a nakrájíme na menší kostky,mírně osolíme a opepříme. Pórek nasekáme na jemno a můžeme si nechat trochu stranou na ozdobu. Ananas rozkrájíme na malé kousky.

  2. Na pánvi necháme rozehřát olej a vložíme maso. Po chvíli zasypeme kari kořením. Až je maso na půl hotové přisypeme ananas. Až je maso hotové, plotýnku vypneme a do směsi přimícháme pórek.

  3. Neděláme to dřív, aby pórek nebyl rozblemcaný, ale krásně křupavý. Pokrm servírujeme třeba s kopečky rýže nebo hranolky.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!