Kuřecí kapsa Čorizo v Hrašce
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- 1 kuřecí prso
- 1/2 klobásy Čorizo
- 2 plátky uzeného sýra
- 1 plátek šunky Prosciutto
- 1 vajíčko
- Hraška na obalení
- olej
- sůl
Postup Kuřecí kapsa Čorizo v Hrašce
Postup přípravy receptu
-
Kuřecí prsíčko rozkrojíme, abychom získali větší plát. Pod něj, i na prso si dáme fólii a prsíčko naklepeme. Vrchní folii odstraníme.
Klobásu nastrouháme, nebo nadrobno nakrájíme, sýr nakrájíme na kostičky, šunku taktéž nakrájíme na kostičky.
Na 1 lžičce oleje osmažíme nastrouhanou klobásu, šunku, přidáme vajíčko a necháme srazit.
Nakonec přidáme uzený sýr a směs necháme vychladit. Nemusíme solit, klobása i sýr jsou dost slané.
Vychlazenou směs dáme na plát masa a pomocí fólie přehneme, malinko přitlačíme. kapsu zvrchu mírně posolíme.
Na talířek nasypeme trochu obalovací směsi Hrašky a kapsu obalíme. Asi 50g Hrašky rozmícháme v necelé 1 dcl vody a do této směsi ponoříme kapsu.
Smažíme na mírném plameni dorůžova z obou stran.