Kuřecí čínská směs se zeleninou

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

3 kuřecí prsa
worchesterová omáčka
sójová omáčka
trocha magi
čínské koření
sůl
pepř
zelenina dle chuti (červená paprika, okurka, jarní cibulka nebo cibule, kukuřice...)
olivový olej

Postup přípravy receptu

  1. Omyté a očištěné maso nakrájíme na nudličky, dáme do misky, posypeme kořením na čínu, přidáme dle chuti magi, worchesterovou a sójovou omáčku, sůl, pepř, promícháme a dáme do lednice nejlépe na několik hodin (já jsem maso v lednici měla přes noc).

  2. Cibulku a ostatní zeleninu pokrájíme na kousky a připravíme žampióny (bez nálevu).

  3. Do hlubší pánve dáme rozehřát olej a zprudka opékáme kuřecí maso, když máme maso opečené že všech stran, přidáme zeleninu a žampióny. Podlijeme trochou vody, promícháme a zeleninu necháme změknout (cca 10-15 min)


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!