Kuličky na zelenině
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 3 ks býčích žláz
- 2 cibule
- 2 mrkve
- 3 čerstvé papriky
- hrnek hrášku
- 2 kl koření argentina
- olej
- voda
- 1 kl solamylu
- pepř
- mléko
Postup Kuličky na zelenině
Postup přípravy receptu
-
Nejprve si žlázy očistíme, nakrájíme na kostky, propereme a na noc naložíme do mléka.
Mrkev a papriku si očistíme, opereme a nakrájíme na kousky.
Žlázy opereme, smícháme s 1 polévkovou lžící oleje a kořením.
Cibule očistíme, nakrájíme na kostky a orestujeme na 2 polévkových lžících oleje, přidáme maso, opepříme, 5 minut restujeme, přidáme zeleninu, podlejeme vývarem a dusíme.
Hotové maso zahustíme 1 kávovou lžičkou solamylu rozmíchanou ve vodě. Minutu povaříme.