Kuličky na zelenině

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

3 ks býčích žláz
2 cibule
2 mrkve
3 čerstvé papriky
hrnek hrášku
2 kl koření argentina
olej
voda
1 kl solamylu
pepř
mléko

Postup přípravy receptu

  1. Nejprve si žlázy očistíme, nakrájíme na kostky, propereme a na noc naložíme do mléka.

  2. Mrkev a papriku si očistíme, opereme a nakrájíme na kousky.

  3. Žlázy opereme, smícháme s 1 polévkovou lžící oleje a kořením.

  4. Cibule očistíme, nakrájíme na kostky a orestujeme na 2 polévkových lžících oleje, přidáme maso, opepříme, 5 minut restujeme, přidáme zeleninu, podlejeme vývarem a dusíme.

  5. Hotové maso zahustíme 1 kávovou lžičkou solamylu rozmíchanou ve vodě. Minutu povaříme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!