Krůtí medailonky s kukuřicí a olivami

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

0,5 kg krůtích prsou medailonku
lžíce kukuřice mražená (může být i z plechu)
asi 8 oliv
koření na steaky
lžičku hořčice
lžíce oleje na naložení
0,5 dcl smetany na vaření
sůl
pepř
olej na orestování
hladká mouka na zaprášení

Postup přípravy receptu

  1. Maso lehce naklepat, osolit, opepřit a naložit do oleje na 2 hodiny. Pak zprudka opéct z každé strany asi 3 minuty. Hotové vytáhnout a uložit do tepla.

  2. Výpek zaprášit troškou hladké mouky, zředit smetanou, přidat kukuřici, nakrájené olivy a hořčici. Nechat provařit asi 5 minut. Dochutit pepřem a kdo má rád, může přidat trošku sojovky a chilli.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!