Krevety s kadeřavou kapustou a špagetami
Recepty, Mořské plodySuroviny
- 100 g kadeřavé kapusty
- 100 g krevet
- 100 g špaget
- 1 chilli paprička
- 2 stroužky česneku
- 1 lžíce olivového oleje
- sůl
Postup Krevety s kadeřavou kapustou a špagetami
Postup přípravy receptu
-
Nakrájíme nadrobno chilli papričku zbavenou semínek a nasekáme nahrubo česnek. Dáme vařit v osolené vodě špagety.
Kapustu blanšírujeme asi tři minuty ve vařící osolené vodě. Propláchneme ledovou vodou.
Rozehřejeme olej a orestujeme česnek s chilli, asi minutu, víc ne, aby česnek nezhořkl. Přidáme krevety, promícháme a provaříme tři minuty. Přidáme kapustu a promícháme.
Přidáme uvařené špagety, promícháme a podáváme.