Krevety s kadeřavou kapustou a špagetami

Recepty, Mořské plody

Suroviny

100 g kadeřavé kapusty
100 g krevet
100 g špaget
1 chilli paprička
2 stroužky česneku
1 lžíce olivového oleje
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Nakrájíme nadrobno chilli papričku zbavenou semínek a nasekáme nahrubo česnek. Dáme vařit v osolené vodě špagety.

  2. Kapustu blanšírujeme asi tři minuty ve vařící osolené vodě. Propláchneme ledovou vodou.

  3. Rozehřejeme olej a orestujeme česnek s chilli, asi minutu, víc ne, aby česnek nezhořkl. Přidáme krevety, promícháme a provaříme tři minuty. Přidáme kapustu a promícháme.

  4. Přidáme uvařené špagety, promícháme a podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!