Křenová krkovička

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

plátky krkovice lehce rozklepané
sůl
pepř
olej
máslo
2 vejce
2 lžíce hladké mouky
2 lžíce křenu
1 lžíce francouzské hořčice
jarní cibulka pokrájená na kolečka

Postup přípravy receptu

  1. Maso opečeme na rozpáleném oleji doměkka a dáme na ubrousek odsát tuk.

  2. V misce rozšleháme vejce, mouku, hořčici, křen, podle chuti osolíme, přidáme nadrobno pokrájenou jarní cibulku.

  3. Do pánve přidáme máslo, plátky masa obalené v těstíčku na něm znovu opečeme dozlatova.

  4. Jako přílohu jsme měli brambory pečené v papiňáku - viz odkaz na můj stařičký recept - do kterých jsem krom soli a kmínu přidala i hrst smažené sušené cibule.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!