Králičí tarhoňoto s červenou řepou

Recepty, Jiné maso

Suroviny

2-3 králičí hřbety nebo žebra
1 červená cibule
1 PL olivového oleje
1/2 hrnku tarhoni
4-5 uvařených červených řep
tymián
solčanka

Postup přípravy receptu

  1. Králičí maso uvaříme doměkka. Obereme z kostí a nakrájíme na kousky. Cibuli nakrájíme nadrobno. Červenou řepu nakrájíme na kousky.

  2. V kastrolu rozehřejeme olivový olej a orestujeme na něm cibuli. Přisypeme tymián, tarhoňu a necháme opékat, než tarhoňa začne lehce hnědnout, stále mícháme. Podlijeme vodou a dusíme, než je tarhoňa měkká.

  3. Přidáme nakrájené králičí maso a řepu a ochutíme solčankou. Promícháme a necháme spolu všechno pár minut provařit.

  4. Podáváme se sterilovanými okurkami.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!