Kovbojské fazole - vegan
Recepty, Dietní receptySuroviny
- - 2x plechovka červených fazolí
- - 1x plechovka kukuřice
- - 1x větší červená paprika
- - 1x cibule
- - 6-10x polévková lžíce kečupu
- - 2x polévková lžíce oleje
- - oregano
- - bazalka
- - sůl
- - pepř
Postup Kovbojské fazole - vegan
Postup přípravy receptu
-
V hlubší pánvičce si na oleji lehce osmahneme nadrobno pokrájenou cibulku, k cibulce přidáme na menší kousky pokrájenou papriku a chvilku restujeme, můžeme posypat třemi špetkami oregana a dvěma špetkami bazalky.
Kukuřici si scedíme a nasypeme na pánvičku k cibuli a paprice. Poté vlijeme i s nálevem obě plechovky fazolí a přidáme kečup. Necháme na sporáku probublávat, dokud není paprika měkká nebo lehce křupavá, jak kdo má rád.
Fazolky by měli být spíše sladké, přidávám pouze špetku soli a pepře. Podáváme s čerstvým pečivem.