Kotleta s liškovým ragú

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

2 cibule
hlavička česneku
bylinky
2 kotlety s kostí
hrnek lišek
4 šalotky
sůl
pepř
drcený kmín

Postup přípravy receptu

  1. Maso naložíme, nejlépe den předem, do oleje s promačkanými stroužky česneku a pokrájené cibule s bylinkami.

  2. Druhý den na pánvi zprudka kotlety opečeme a odložíme stranou. Do výpeku dáme asi 4 stroužky česneku nasekaného na plátky a krátce restujeme. Přidáme nakrájenou šalotku a po krátkém míchání i lišky. Podusíme, dochutíme a dáme do pekáčku. Posypeme houbovou směsí a zapečeme.

  3. Přílohu jsem volila pečený brambor. Jemně rozmáčknutý vařený brambor, pokapaný česnekovým olejem a bylinkami, upečený na grilu


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!