Český hamburger

Recepty, Pro začátečníky

Suroviny

4 bulky
Český salám v celku asi 400 g(nebo salám Gothaj)
Plátkový sýr
Tatarská omáčka
Kečup
Pórek

Postup přípravy receptu

  1. Bulky rozpůlíme, salám nakrájíme na silnější kolečka, asi 1 cm, na větší pánvi si rozpálíme trochu oleje, a oprančíme salám a zároveň bulky nakrojenou stranou, jakmile salám obrátíme dáme na již oprančenou stranu plátek sýra.

  2. Opečené bulky dáme na ubrousek aby vytáhl mastnotu, spodní stranu namažeme tatarskou omáčkou, vrchní kečupem (nebo obráceně), do bulky dáme oprančený salám se sýrem a na to na kolečka nakrájený pórek. Přiklopíme vrchní stranou a konzumujeme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!