Katův šleh v papiňáku
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 500 g vepřové kýty
- 2 cibule
- sůl
- pepř
- olej
- 4 sterilované okurky
- malá sklenička sterilované papriky
- pár feferonek
- 2 lžíce sojové omáčky
- 2 lžíce worcesteru
- rajský protlak
- chilli pasta
Postup Katův šleh v papiňáku
Postup přípravy receptu
-
Maso nakrájíme na nudličky.
Olej rozehřejeme v papiňáku a do rozpáleného oleje vložíme maso, které osolíme a opepříme.
Když se zatáhne, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, mírně podlijeme vodou a dusíme do měkka.
Když je maso měkké, celý obsah hrnce přendáme do větší pánve, přidáme sojovou omáčku, worcestrovou omáčku, nakrájené okurky, sterilovanou papriku, a feferonky.
Chvíli povaříme, poté přidáme protlak a 1 lžičku chilli pasty. Můžeme přidat trochu vodu. Podáváme s rýží, chlebem...